Atasev Spor Kulübü Çankaya Voleybol Kursu ile büyüyor

Yeni sezon hazırlıklarını Çankaya Voleybol Kursu ile genişleten Atasev Spor Kulübü Genç Kız Voleybol Takımı ve Yıldız Kız Voleybol takımları ile 2019-2020 Sezonu için toplamda 22 Lig maçına çıkmaya hazırlanıyor.

30 Eylül 2019 Pazar günü Atasev Spor Kulübü Yıldız ve Genç Kız Lig takımları İnterval Antrenmanı ile Pazar antrenmanı yapmışlardır.

Batıkent Voleybol Kursu , Etimesgut Voleybol Kursu , Eryaman Voleybol Kursu , Yenimahalle Voleybol Kursu denildiğinde ilk akla gelen Atasev Spor Kulübü Ankara doğu bölgesi içinde Çankaya Voleybol Kursu , Cebeci Voleybol Kursu , Beşevler Voleybol Kursu , Bahçeli Voleybol Kursu ile çalışmalarına hızlı bir şekilde devam etmektedir.

ATASEV Spor Kulübü Voleybol Kursları Batıkent ve Çankaya Bölgesinde

Ankara Voleybol Kursları ile voleybol altyapı liglerinde başarıya koşan Atasev Spor Kulübü 7-17 Yaş arası gençlerimizin sporcu kimliği almaları için Çankaya Voleybol Kursu , Bahçelievler Voleybol Kursu, Maltepe Voleybol Kursu çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Batıkent Voleybol Kursu, Yenimahalle Voleybol Kursu, Etimesgut Voleybol Kursu denildiğinde ilk akla gelen Atasev Spor Kulübü çalışmalarına artı olarak başta Çankaya Voleybol Kursu olarak Beşevler Metrosuna yakınında bulunan salonumuzda çalışmalara başlanmıştır.

Ankara nın doğusunda kalan bölgelere de ulaşabilme kapsamında Ankaray Durak hatları üzerinde Cebeci Voleybol Kursu, Mamak Voleybol Kursu, Bahçelievler Voleybol Kursu, Maltepe Voleybol Kursu, Tandoğan Voleybol Kursu olarak ATASEV markasını voleybolda Ankara nın tüm ilçelerine duyurmaya çalışmaktayız.

2019 Yılı İlk Maç İlk Galibiyet (15 Ocak 2019)

Batıkent Voleybol Kursu sonucunda oluşan Ankara Voleybol Altyapı Liglerinde mücadele eden Atasev Spor Kulübü Genç Kız Takımımız 15 Ocak 2019 tarihinde Mamak Spor Salonunda Yaşam kent Spor Kulübü ile yaptığı mücadeleden üstün bir oyun sergileyerek galip gelmesini bilmiştir. Maçın başından sonuna kadar desteğini hiç eksik etmeyen taraftarlarımız ve takımın durumu gelecek sezon için sahada güçlü bir takım olma adına izleyicilerden tam not almıştır.

Maç sonunda Atasev Spor Kulübü Voleybol Antrenörümüz “Lige çok kapsamlı bir çalışma ile devam ediyoruz, sürekli takım içinde revize çalışmalarımız ile kadro genişliğine büyük önem veriyoruz. Hali hazırdaki takımımız Batıkent Voleybol Kursu oyuncularımızdan olduğundan dolayı ve voleybolcu yetiştirme misyonumuzdan ötürü ilk set ve 3’üncü setin sonlarında ilk maç heyecanı ile sayı üretme konusunda bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Şu anki takımımızın durumundan gayet memnunum, önümüzdeki Kızılcahamam Belediye Spor ile yapılacak maçımız için hazırlıklarımızı ve eksikliklerimizi tamamlayarak, takım olarak önümüzdeki 24 Ocak 2019 Perşembe günü ev sahibi olarak Batıkent Spor Salonunda saat 12:00 başlayacak maçımız için galibiyete kitlenmiş durumdayız, Batıkent Voleybol Okulu çalışmalarına 19 Ocak 2019 tarihinde başladıklarını ilerleyen yıllar için sağlam bir altyapı oluşturacaklarını hedeflerinin Batıkent Voleybol Kursu ve Batıkent Voleybol Okulu gibi altyapılara lisanslı ve voleybolu öğrenen nesiller yetiştirmek için çalışmalarımız devam etmektedir” yorumlarını yapmıştır.

Batıkent Voleybol Okulu, Etimesgut Voleybol Okulu, Sincan Voleybol Okulu, Yenimahalle Voleybol Okulu çalışmalarımızın ilerleyen dönemde kapsamlı bir çalışma ile başlanacağı ve hali hazırda Batıkent Voleybol Yaz Okulu sonucunda ve Batıkent Voleybol Kursu sonucunda oluşan takımlarımız ile Yıldız ve Genç Kız takımlarımızın oluşması, hali hazırda Batıkent Voleybol Okulu ile Atasev Spor Kulübü Midi Kız takımı çalışmalarına start verildiği Atasev Spor Kulübü Genel Sekreterliği tarafından alınan haberlerdir.

Atasev Spor Kulübü 2019-2020 Sezonu Yıldız Takım Seçmeleri

Atasev Spor Kulübü olarak alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2018-2019 Sezonu Ankara Altyapı Voleybol Liglerinde mücadele eden Atasev Spor Kulübü 2019-2020 sezonu için çalışmalarına planlı olarak 2019 Ocak ayı ile kapsamlı bir çalışmaya girmiştir.

2019-2020 Ankara Altyapı Ligi Yıldız Takımı için 14-16 Yaş Kız oyuncularımızı sıfırdan planlı olarak yetiştirme vizyonu ve misyonu içerisinde deneyimli antrenörlerimiz tarafından çalıştırılmaktadır.

Batıkent Voleybol Yaz Okulu sonucunda Genç Kız Takımı oluşturulmuş olup, ligdeki müsabakalarımız devam etmektedir. Yeni bir misyon ile Batıkent Voleybol Okulu, Etimesgut Voleybol Okulu, Eryaman Voleybol Okulu, Sincan Voleybol Okulu ve Yenimahalle Voleybol Okulu çalışmalarımız ile 2019-2020 Ankara Voleybol Altyapı Ligleri için 14-17 Yaş sporcularımız ile birlikte Genç Kız ve Yıldız Kız

kategorilerinde lisanslı voleybolcu seçmelerimiz devam etmektedir.

“Geleceğin Yıldızı Olabilmek İçin İlk Adım” projemiz doğrultusunda Ankara Voleybol Takımı ve kulübümüze lisanslı voleybolcu kazandırmak için tüm sporcularımızı antrenmanlarımıza davet etmekteyiz.

Voleybol Branşının Faydaları

Spor branşlarından Voleybolun faydalarını saymakla bitiremeyiz. Voleybol bir çok spor dalını bünyesinde barındıran süreklilik gerektiren bir branştır. Voleybol insan anatomisinde iskelet kas yapısını, poster bozukluklarını düzelten, boy uzamasına ciddi olarak faydası olan, uzun kas gruplarını çalıştırdığından dolayı kas yapısını düzelten ve proporsiyonu düzelten mükemmel bir spor branşıdır. Atasev Spor Kulübü olarak bu denli faydalı bir branşı Batıkent Voleybol kursumuzda çocuklarımıza öğretmekten büyük memnuniyet duymaktayız.

Toplum olarak voleybol branşını genelde kızlar tercih etse de son zamanlarda faydalarından dolayı erkekler içinde oldukça tercih edilen bir spor branşıdır. Batıkent Voleybol Okulu veli taleplerinde de erkek çocuklarımızda Voleybol Kursu için talepleri her geçen gün artmaktadır.

Voleybol branşının iskelet-kas sistemine olan faydalarından ziyade oyun içerisinde sürekli yardımlaşmanın olması bireyin daha sosyal bir kişiliği olmasına, kendine olan öz güveninin artmasına ve psikolojik olarak daha dayanıklı bireyler olmasına faydası oldukça çoktur.

7-12 Yaş aralığında Batıkent Voleybol Okulu ve 13-17 Yaş aralığı için  ile bir çok oyuncumuza sıfırdan voleybol branşı öğretilerek, üste sayılan faydaları çocuklarımıza kazandırmaktan büyük memnuniyet duymaktayız.

ATASEV SPOR KULÜBÜ- ANIT TEPE SPOR KULÜBÜ Maçı 07 Ekim 2018

Batıkent Voleybol Kursu sonucunda hazırlıklarını tamamlayarak ligde mücadele eden ATASEV SPOR KULÜBÜ Genç Kız Takımımız 07 Ekim 2018 tarihinde Anıt tepe Spor Kulübü ile karşılaşmış ve takım ruhunu sahaya yansıtmışlardır.

 Batıkent Voleybol Okulu ile eksikliklerini ve takıma takviyeleri devam eden Genç Kız takımımız hedeflediği noktaya emin adımlarla devam ettiğini ikinci maçında sahada Voleybol adına bütün güzellikleri izleyicilere göstererek taraftarlardan tam not almıştır.

Maç sonunda Genç Kız takımı antrenörümüzün “ilk dört maçı kendimize hedef belirledik, takviye çalışmalarımız tam gaz devam etmektedir. Yakın zamanda Kulüp-Aile birliği olarak bir toplantı yapacaklarını, aile destekleri ile oyuncularımız beşinci maçımızda sahada ayrı bir yıldız olarak parlayacaklar. Bunun içinde gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.” yorumunda bulunmuştur.

Batıkent Voleybol Kursu ve Batıkent Voleybol Okulu ile Etimesgut Voleybol, Eryaman Voleybol, Sincan Voleybol ve Yenimahalle Voleybol denilince ilk akla gelen takım olma için altyapıdan sıfırdan oyuncu yetiştirerek Ankara Voleybol Kulübü olarak Atasev Spor Kulübü Voleybolcu Yetiştirmeye devam etmektedir. Genç Kız takımıza hedefledikleri yolda başarılar dileriz.

ATASEV SPOR KULÜBÜ GENEL SEKRETERLİĞİ

BATIKENT VOLEYBOL OKULU VE GENÇ KIZ TAKIMI ANTRENMAN GÜNLERİ

Batıkent Voleybol Kursu sonucunda oluşturulan Atasev Spor Kulübümüzün Genç Kız takım antrenmanlarımız Salı ve Perşembe günleri saat 16:00-17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Batıkent Voleybol Kursu için 14-17 yaş arasındaki sporcularımıza Voleybolun teknik bilgileri ve lig statüsünde oynama düzenleri öğretilerek Ekim ayı sonuna kadar lisansları çıkartılarak Atasev Spor Kulübü Genç Kız Takımında Lisanslı Voleybolcu olarak maçlara çıkabilecektir.

Voleybolun temel tekniklerinin yanı sıra eğitsel oyunlar ile voleybolu sevdirerek, güç ve dayanıklılık antrenmanları ile kapsamlı bir program olan Batıkent Voleybol Okulu Salı ve Perşembe günleri saat 14:00-16:00 günlük 2 saat, haftada 4 saat, aylık 16 saatlik ders programı ile 7-13 yaş arasındaki sporcularımız için Voleybol Okulu 09 Ekim 2018 tarihinde saat 14:00 da start verecektir.

ATASEV SPOR KULÜBÜ GENÇ KIZ TAKIMI İLK RESMİ MAÇIN ÖYKÜSÜ

Batıkent Voleybol Kulübü olan Atasev Spor Kulübü Genç Kız takımımız 23 Eylül 2018 tarihinde Gölbaşı Belediye Spor ile ilk resmi müsabakasına çıkmıştır.

Batıkent Voleybol Kursu sonucunda oluşturulan çiçeği burnunda ve yeni kurulan Atasev Spor Kulübü Genç Kız takımımız Ankara Voleybol Kulübü olarak Batıkent ilçemize ayrı bir heyecan katmış bulunmaktadır.

İlk set Genç Kız takımımız sahada heyecanlarına yenik düşmüş olsalar da ikinci set izleyicilerden olumlu yorumlar almışlardır. Maç sonunda Atasev Spor Kulübü antrenörünün “bireysel olarak çok fazla hata yaptık, ilk maçın heyecanına bireysel hatalarında fazlalığı eklenince böyle bir sonuç ortaya çıkıyor, ilerleyen maçlarda bireysel hatalarımızı azaltarak daha iyi sonuçlar göreceğimizi düşünüyorum.” yorumları Ankara Voleybol Kulübü arasında ilerleyen zamanlarda Atasev Spor Kulübü ismini daha çok duyacak gibiyiz.

Takım ruhu ve arkadaşlıklarının üst seviyede gözlendiği Atasev Spor Kulübü Genç Kız takımımıza 07 Ekim 2018 tarihinde yapacakları Anıt tepe Genç Kız maçında başarılar dileriz.

ATASEV SPOR KULÜBÜ GENEL SEKRETERLİĞİ